Pers / media

Omschrijving

Het Oogziekenhuis Rotterdam implanteert als eerste ziekenhuis in Nederland een nieuw type iris-kunstlensprothese.

Het Oogziekenhuis Rotterdam heeft als eerste ziekenhuis in Nederland succesvol een ‘REPER irisprothese met geïntegreerde intraoculaire lens’ geïmplanteerd. Deze prothese vervangt in één keer zowel de iris als de ooglens.

Periode25 sep. 2020 → 30 sep. 2020

Media-aandacht

Media-aandacht

Mediabijdrages

Mediabijdrages

• TitelMooier en sneller herstel na zwaar oogtrauma nu mogelijk in Het Oogziekenhuis Rotterdam
    Mate van erkenningRegionaal
    Media naam/outletOmroep Wetering / Schie FM / Omroep Vlaardingen
    MediatypeRadio
    Duur / lengte / grootte05:40
    Land/RegioNederland
    Release datum30/09/20
    BeschrijvingInterview met Peter van Etten over de nieuwe iriskunstlensprothese binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam.
    Producent / auteurArjen van Bruinnessen
    URLMooier en sneller herstel na zwaar oogtrauma nu mogelijk in Het Oogziekenhuis Rotterdam
    PersonenPeter van Etten